Kako da uvučete košulju u pantalone kao majstor

Iako se muška moda mnogo promenila u poslednjih nekoliko godina ili čak decenija, neke stvari su ostale deo standarda…

Košulje i pantalone su deo poslovnog kodeksa odevanja i od vas zahtevaju malo umeća kada se radi o izboru, kombinovanju i nošenju. Iako možda svakodnevno uvlačite košulju u svoje pantalone, velika je verovatnoća da to zapravo radite na pogrešan način. Da bismo znali kako pravilno da uvučemo košulju, prvo moramo uočiti sve greške u ovom postupku.

Ukoliko vaša košulja, kada je uvučete, dobija velike nabore sa strane, napred ili pozadi, budite sigurni da ste je pogrešno uvukli. Ukoliko ima prevelike izbočine iznad vaših kukova, takođe niste dobro odadili taj posao.

Da biste košulju na pravi način uvukli u pantalone, morate imati model odgovarajuće veličine. Košulje koje su vam previše male ili previše velike će vam praviti velike probleme i definitivno neće dobro izgledati, kako god da ih nosite.

Sledeća stvar na koju morate obratiti pažnju je gig linija, odnosno imaginarna prava koja spaja liniju dugmadi košulje sa šlicom vaših pantalona. Ako je gig linija prava, onda ste košulju uvukli na pravi način. U slučaju da želite da vaša košulja bude savršeno uvučena, bez nabora i preteranog pomeranja, vojno uvlačenje je najbolja opcija za vas. Evo kako to da izvedete:

Neka vaše pantalone budu otkopčane. Uhvatite košulju prstima kod kukova i povucite je nadole. Videćete da postoji veliki višak u tkanini, koji treba da savijete, prislonite uz kukove i ubacite u pantalone, koje ćete potom zakopčati. Na ovaj način, vaša košulja će izgledati besprekorno!

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group