Kompanija Adidas predstavlja novo izdanje svojih revolucionarnih Orketro patika

Više slika

Više slika

Kompanija Adidas i Adidas Originals divizija prošle godine su u potpunosti osvežili svoju ponudu kada je reč o patikama, predstavljajući novu Orketro liniju inspirisanu brutalizmom...

Obogaćujući gornje delove svojih novih izdanja brojnim varijacijama po pitanju izgleda, uključujući i saradnju sa Šonom Voterspunom i Offspring, nova silueta je napravila veliki uspeh u svetu sportske obuće. Sada, manje od godinu dana od njihovog debija, Orketro modeli evoluiraju i postaju Orketro 2.0.

Stižući u prvoj seriji sa gotovo bezbojnom Core Black nijansom, nova verzija ove linije akcenat ostavlja na izuzetnim detaljima, sa prepoznatljivim elementima kao što su tri štrafte, koje se protežu od srednjeg đona do sistema za pertlanje i ponovo se vraćaju na bočne segmente, ispraćene brojnim i različitim linijama preko gornjih slojeva koje stvaraju novi oblik. Sjajni finiši krase nekoliko podeljenih sintetičko/tekstilnih delova, uključujući i petni deo koji sada dolazi sa dva nova sloja postavljena iznad njegove baze.

Električno zelena nijansa proteže se čitavim gornjim delom i spušta do potplata u segmentima, dok je za dodavanje akcenata zaduženo adiPRENE brendiranje smešteno na srednjem đonu u narandžastoj boji, naglašavajući tehnološke inovacije uključene u njegovo kreiranje.

Iako Adidas nije još uvek zvanično najavio nastavak Orketro linije, pojedini premijum prodavci imaju zakazane premijere ovih patika od 28. februara, sa inicijalnim Core Black  modelima koji će startovati sa cenama od 160 evra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group