Nike predstavlja klasični model u novoj kombinaciji boja

Kako bi proslavila trideset peti rođendan Air Max 1 linije, kompanija Nike je oživela svoj Master koncept patika...

Prvi put predstavljeno 2017. godine, ograničeno izdanje Master linije debitovalo je u brojnim unikatnim bojama i obrascima tokom poslednjih nekoliko sezona.

Najnovija ponuda istaknuta je predivnom Magma Orange kombinacijom boja na panelima, prominentnom na kožnim segmentima i platnenim obodima. Akcentni brendirani detalji uključuju Nike Air Max oznake na jezicima i klasične oznake na bočnim segmentima i petnim delovima patika.

Bazni slojevi dolaze u Light Bone mrežastom delu i Neutral Grey prevrnutoj koži, dok su vazdušni đonovi dobili krem nijanse. Za kompletiranje novog dizajna zaduženi su gumeni srednji đonovi u tri tona - beloj, braon i narandžastoj kombinaciji boja.

Kompanija Nike zvanično je predstavila svoj Air Max 1 Master Magma Orange model patika, koji će biti dostupan za kupovinu u buticima i putem zvaničnog sajta sportskog brenda u narednih nekoliko nedelja, sa cenom od 160 dolara. 

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group