Trend - Stil

Legendarne Reebok Classic oživljavaju u novoj generaciji

Kompanija Reebok oživljava ponovo svoje dve najprepoznatljivije linije u novoj generaciji, kreirajući Classic Leather i Club C modele od samoodrživih materijala u novoj [REE]GROW liniji...

Kreirane sa najmanje 50% materijala baziranih na biljkama, svaka od verzija [REE]GROW paketa poseduje izdržljivost, kvalitet i oblik svojih kožnih rođaka, ali nudi značajno manji uticaj na prirodno okruženje.

Preimenovana u Classic Leather Grow, kolekcija dva Classic Leathers modela poseduje gornje delove u prirodnim tonovima, kreirane od pamučnih vlakana. Obe varijante dolaze sa plavim akcentima oko oboda i plavim brendiranim oznakama na srednjim delovima, jeziku i peti, ali svaki od dva derivata kolekcije razlikuje se po svom prepoznatljivom bočnom znaku, od kojih je na jednoj liniji on zelene boje, dok u drugoj dolazi u žutoj nijansi. Sweet Foam đon kreiran je od šećerove trske iz obnovljivih izvora, dok je spoljni obod kreiran od prirodne gume radi finiširanja celokupnog izgleda.

Sa druge strane, Club C poseduje nešto plići gornji deo kreiran od bio pamuka, zaduženog za stvaranje gotovo potpuno jednotonskog dizajna, savršenog za akcentovanje tamnim detaljima mornaričkih nota na obodima i znacima smeštenim na gornjim četvrtinama patika. Donji đon Club C linije kreiran je od inovativnog materijala nazvanog BLOOM, specijalno kreirane memorijske pene, nastale u procesu sličnom onom zaduženom za uklanjanje štetnih algi iz jezera i reka. Baš kao i Classic Leather Grow, Club C verzija istaknuta je spoljnim gumenim delom đona, dok oba modela poseduju [REE]GROW brendirane oznake na svojim unutrašnjim stranama.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group