Maison Margiela predstavlja jedinstvene patike-cipele

Ove patike su kreirane za ljude koji ne vole da nose cipele...

Sigurni smo da se svako od vas umori posle čestog i dugog nošenja cipela, jer one često znaju da budu neudobne. Zato je Maison Margiela brend predstavio patike koje na prvi pogled podsećaju na otmene cipele, ali zapravo poseduju komotnost i udobnost sportskih patika.

Đon ovih patika-cipela je prenaglašen i sa razlogom kreiran da bude vidljiv i primetan, kako bi svako uočio da ovde nije reč o običnim cipelama. S uglastim grebenima, gumenim EVA umetcima i nazubljenom petom, ove patike deluju futuristično i šalju sportski, ali istovremeno i poslovni i otmeni utisak koji će se sigurno svideti muškarcima koji vole da eksperimentišu sa stilom i da razbijaju klasične i monotone stilove odevanja.

Međutim, on što će mnoge iznenaditi jeste cena ovih patika-cipela, jer će jedan par koštati 1095 dolara. Ako ste zainteresovani, patike možete poručiti preko SSENSE sajta.

Foto:Hyperbeast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group