Modni saveti koje mišićavi muškarci treba da prate

Mišićavi muškaci često znaju da izgledaju smešno u elegantnim odevnim kombinacijama...

Odlazak u teretanu je postao najpopularniji vid sporta današnjice i veliki broj muškaraca odlazi na ovo mesto u nadi da će tako poboljšati svoj izgled. Zbog razvijanja fitnes indrustije, muškarci danas imaju odlične uslove u kojima mogu da razvijaju svoje telo. Međutim, mišićavi muškarci se često žale na druge tegobe. Oni imaju probleme da pronađu odgovarajuću odeću koja će im lepo stajati. Oni često govore da se osećaju kao klovnovi u normalnoj odeći i da su za njih elegantne prilike prava noćna mora.

Ako ste vi jedan od ovih muškaraca, ne brinite, jer mi imamo par saveta za vas:

1. Odgovarajuća veličina

Problem sa mišićavim muškarcima i modom se prvo javlja kod pogrešne veličine odeće. Morate imati na umu da ako trenirate i ako imate veću masu, morate kupovati veće brojeve. Mišićavi muškarci žele da naglase svoje atribute pa kupuju uske majice i druge stvari, ali samim tim kvare svoj izgled i tako liče na klovnove. Potrudite se da vam odeća bude malo slobodnija i da nije preuska. Tako ćete uspeti da izgledate mnogo prirodnije i normalnije.

2. Posetite krojača

Kada su u pitanju odela i elegantno oblačenje, tu ćete imati najviše problema. Odela znaju da izgledaju ružno ako ne odgovaraju vašem obliku tela, pa je zbog toga vrlo važno da posetite krojača koji će oblikovati odelo tako da savršeno odgovara vašem obliku tela.

3. Manje je više

Mršaviji muškarci mogu da se oblače slojevito i da nose više modnih aksesoara, ali ako ste masovniji, onda je manje bolje. Trudite se da vaše oblačenje bude jednostavno i da ne bude napadno, jer se to nikako neće uklopiti sa vašim telesnim tipom.

4. Koristite dobro odabarane aksesoare

Sitni detalji poput kaiša, narukvice ili naočara mogu da poboljšaju vaš izgled. Elegantni kaiš može napraviti sjajan kontrast sa vašom veličinom, a naočare i šalovi mogu da ublaže vaš mišićav izgled.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group