Muške frizure koje žene preziru

Ako želite da privučete pažnju suprotnog pola, onda ove frizure nisu za vas...

Muškarci su počeli neverovatno da ekperimetnišu kada su u pitanju frizure. Undercut frizure su definitivno najpopularnije i veliki broj muškaraca nosi varijaciju ove frizure, a ono što je najbitnije od svega, ženama se to sviđa. Ipak, neki muškarci vole da nose malo drugačije frizure.

Mi smo odlučili da vam predstavimo muške frizure koje žene bukvalno preziru, a sigurni smo da ih i veliki broj muškaraca ne voli.

1. Tarzanka

Tarzanka je možda bila popularna 90-ih godina, ali pomirite se sa činjenicom da ova frizura više nije u modi.  Ako ste ljubitelj tarzanki, savetujemo vam da vašu frizuru promenite, jer sa takvom kosu nećete privući lepši pol.

2. Konjski rep

Dugačka kosa je možda bila u modi, ali to više nije slučaj. Žene su ponosne na svoju kosu, pa ne vole kada muškarac vodi veću brigu o svojoj kosi. Ako se pripremate za ulogu Tarzana, onda ćemo vam progledati kroz prste, ali ako želite da ostavite mačo utisak, konjsi rep nije dobra opcija.

3. Zalizana kosa

Ova frizura bi vam možda odgovarala ako ste italijanski mafijaš iz 70-ih godina, ali trenutno, ovakav stil frizure nije popularan. Žene kažu da im se ovakva frizura nikako ne sviđa i da kilogram gela za kosu nikako ne može da bude seksi.

4. Pečurka

U redu, priznajemo. Svi smo možda jednom u svom životu, pogotovu 90-ih, nosili pečurku, ali popularna pečurka izgubila je svoju popularnost.  Žene će verovatno pomisliti da ste putnik iz prošlosti koji je došao u budućnost ako vas budu videli sa ovom frizurom.

5.  Zamaskirana „ćela“

Ako ste ćelavi ili imate problema sa opadanjem kose, prihvatite tu činjenicu i ne pokušavajte da vaš deo bez kose zamaskirate, jer će to biti velika greška. Iako se muškarci plaše gubitka kose, olakšavajuća stvar je to da žene više vole ćelave muškarce nego one koji očigledno pokušavaju da sakriju svoju „ćelu“. Dakle nikako ne praktikujte frizuru Mite Pantića.

6. Emo frizura

Emo frizura najčešće se vezuje sa frizure koje padaju preko očiju. Dugačke šiške koje blokiraju vid definitivno nisu u trendu, a budite sigurni da ni žene nisu veliki ljubitelji ove frizure.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group