Najbolji parfemi koje možete pokloniti svojoj voljenoj

Ukoliko planirate da kupite miris prirodne arome, nekoj vama dragoj ženskoj osobi, potrebno je da uradite domaći zadatak i prikupite dovoljno informacija vezanih za žene i njihovu ljubav prema parfemima...

Proizvođači parfema rade slična istraživanja pre nego što formulišu savršen proizvod za dame, ali oni takođe, ulažu dosta truda prilikom izbora pravih pakovanja radi boljeg marketinškog i tržišnog plasmana svog proizvoda. Prilikom kupovine parfema prirodnih tonova nemenjenih voljenoj ženskoj osobi, potrebno je saznati koji od glavnih i vodećih akorda ona smatra najprivlačnijim. Sa druge strane, vaš primarni fokus uvek bi trebalo da ostane na baznom mirisu.

Predstavljamo vam pet nota koje su ženama najprivlačnije, dok kupovina parfema sa nekom od, ili više njih uključenih u jednoj formuli, mogu potpuno impresionirati ljubav vašeg života.

Sandalovina

Ovo esencialno ulje veoma je skupoceno i poseduje široku upotrebnu vrednost. Sandalovina je topla, postavlja jak akcenat na drvene tonove, donosi slatku i bogatu aromu, ne samo relaksirajuću, već vrlo primamljivu i erotičnu istovremeno. Zvog svoje besprekorne arome, ulje sandalovine može predstavljati glavni sastojak različitih sapuna i losiona za telo.

Ruža

Ruža predstavlja jedan od najčešćih mirisa, uvek povezan sa ljubavlju i romansom. Sudeći prema ekspertima, aromatično ulje ruže utiče na čakre našeg srca i omogućuje da doživimo ljubav daleko živopisnije. Ruža ima neraskidivu vezu sa ljubavlju, a nju je moguće pronaći i u grčkoj mitologiji, u kojoj Afrodita, grčka boginja ljubavi, poseduje jaku vezu sa ovim mirisnim cvetom.

Aroma ružinog ulja je slatka, ali veoma jaka, dok njen prelep miris može učiniti da se ponovo rasplamsa žar ljubavi između vas i vaše lepše polovine. Ruža je poznata po balansiranju ženskih reproduktivnih hormona i zato može naš život učiniti daleko interesantnijim.

Ilang-Ilang

Ilang-Ilang predstavlja esencijalno ulje cvetnog, mekanog i slatkog mirisa. Ovakva kombinacija omogućuje ulju da postane savršeni sastojak prirodno formulisanih ženskih parfema. Ukoliko vam ponekada deluje veoma teško da uspostavite fluidnu ljubavnu vezu sa svojom lepšom polovinom, kupite joj parfem ovakve note. Miris ovog esencijalnog ulja poboljšaće njenu seksualnu energiju i učiniti zajedničke trenutke intime daleko prijatnijim.

Jasmin

Unikatni cvetni mirisi jasminovih esecncijalnih ulja potpuno su egzotični i topli, a ljudi ih stolećima koriste kako bi privukli ljubav svog života.

Aroma jasmina poznata je po izbalansiranoj ženskoj energiji i zbog toga se koristi tokom rađanja deteta. Ovo parfem na bazi jasmina čini idealnim ukoliko se vaša žena priprema za odlazak u bolnicu radi porođaja. Posedujući ovaj miris pokraj sebe, žena će osigurati visok nivo energije tokom ovog veoma komplikovanog procesa.

Na kraju, veoma je bitno da prilikom izbora parfema za vašu lepšu polovinu imate na umu i lične preference, uvek birajući aromu koja je i vama privlačna, a ovo je veoma važno jer nikako ne želite da vaša ljubav poseduje miris koji je vama odbojan.

U našoj galeriji predstavljamo najpopularnije ženske parfeme, što će vam sigurno olakšati kupovinu za Dan zaljubljenih ili bilo koju drugu priliku.

N.Đ.

Izvor: The Fashionisto

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group