Trend - Stil

Najbolji muški zimski parfem po mišljenju influensera

Ovo je parfem koji je po mišljenju mnogih najbolji za hladno, zimsko vreme...

Kada nam stignu vreli, letnji dani, naši parfemi tada mogu biti prilično osetni, čak do te mere da nam smetaju, ali kada stignu hladniji dani, situacija se okreće naopako. Ako ste pomislili da temperatura igra ulogu, onda niste daleko od istine, ali postoje još neki faktori koji određuju koliko će jako vaš parfem mirisati.

Temperatura postiče parfem da širi svoje mirise i da se njegove arome brže šire u svim pravicima. Kada dođe zima, hladna temepratura sprečava širenje mirisa, što dovodi do slabog intenziteta parefema. Međutim, vlaga takođe igra veliku ulogu. Baš kao i temperatura, i vlaga pomaže da mirisne arome budu jače i dugotrajnije.  Hladan zimski vazduh izušuje našu kožu, što dovodi do manjka vlage, a samim tim i slabog mirisa parfema.

Međutim, modni infulenseri i Instagrameri tvrde da postoji jedan parfem koji je neprikosnoven u zimskim situacijama i koji će uvek mirisati jako, bez obzira na vremenske ulsove.

Reč je o Viktor & Rolf Spicebomb Extreme parfemu koji dolazi u fenomelanoj ambalaži u obliku ručne bombe. Ovaj parfem sadrži arome cimeta, vanile, citrusa, bibera i stvara jedinjenje mirisa koje izdržava niske temeprature i koje čini da se uvek osećate muževno i da privučete pažnju gde god da se pojavite.

Ako želite ulitmativni zimski parfem, onda je Viktor & Rolf Spicebomb Extreme miris za vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group