Najbrže šišanje na svetu

Ovaj čovek je ušao u Ginisovu knjigu rekorda tako što je ošišao dobrovoljca za 47 sekundi...

Svi mi tražimo frizere koji su brzi, jer ne želimo da čitavu večnost provedemo u stolici nepomerajući se. Konstantinos Koutoupis je frizer iz Grčke koj je pre 3 godine odlučio da pokuša da obori svetski rekord za najbrže šišanje.

„Oduvek sam znao da sam brz i sve moje mušterije kažu da  sam najbrži frizer kojeg su upoznali“, rekao je Konstantinos i kaže da su ga njegove mušterije nagovorile da pokuša da obori svetki rekord. On je kontaktirao ljude iz Ginisa i uspeo da postavi novi svetski rekord za najbrže šišanje od 47 sekundi.

I posle 3 godine, ovaj rekord još uvek niko nije uspeo da obori, tako da je Konstantinos definitivno najbrži fizer na svetu.

Ono što je mnoge zbunilo jeste sama frizura koja nije baš privlačnog izgledal, ali Kosntantinos kaže da nije išao da obori rekord za najbolju frizuru, već je želeo samo da obori rekord za brzinu. Bilo je potrebno da sve dlake na glavi budu skraćene na određenu dužinu, što je on uspešno i uradio.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group