Novo izdanje Puma patika kreiranih u saradnji sa kompanijom Ferrari

Ukoliko oduvek sanjate da kupite Ferrari, ali ga jednostavno ne možete priuštiti, imamo utešnu nagradu za vas…

Predstavljamo vam ION F patike, koje je slavni brend automobila kreirao u saradnji sa kompanijom Puma. Kompletirane Rosso Corsa i PUMA White koloritima, kao i Ferrari brendiranjem i oznakama, ION F patike opisuju dizajnerske senzibilitete SF90 Stradale modela. Patike u svom zadnjem delu imaju reflektivne TPU detalje, kao i PU panele inspirisane prednjim spojlerom SF90, dok magnetne kopče predstavljaju omaž G-sili koja nastaje kada vozite SF90 neverovatnim brzinama.

Takođe, ove patike imaju bogati mrežasti materijal na svom gornjštu koji pruža neverovatnu dozu komfora, dok je pletena konstrukcija u formi čarape integrisana. Poput Ferrari automobila, sportske, ali elegantne patike su funkcionalne i definisane formom.

Kao deo nove modne kolekcije čuvenog brenda, koja je inspirisana “povezivanjem oblina Ferrari automobila i ljudske anatomije, akcentuje vezu sa odećom”, ION F patike će vas koštati 450 dolara, a mogu se kupiti u odabranim Puma i Ferrari buticima i online.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group