Potraga za idealnim šortsom se nastavlja

Pronalaženje idealne odeće zavisi od vaše visine, konstrukcije i stila...

Međutim, budite na oprezu, jer kada se radi o šortsevima za kupanje, oni mogu doći u standardnim veličinama i određenim bojama koje vas mogu potpuno progutati. Za većinu ljudi izbor pravog šortsa za kupanje ne predstavlja nikakvu nauku i jednostavno se opredele za modele koji im se najviše sviđaju, nevezano sa bilo čim, a ponekada sama odluka o kupovini zasniva se na boji.

Međutim, pronalaženje prave dužine predstavlja ključ. U svom najdužem izdanju, šortsevi nikada ne smeju da pređu nekoliko centimetara iznad vašeg kolena dok stojite. Sve niže može učiniti da izgledate niži nego što zapravo jeste. Ukoliko ste niži, uvek birajte kraće šortseve, negde oko 10 do 12 cm iznad kolena, kako bi vaše noge delovale duže.

Elastični struk, iako oprašta višak kilograma, najčešće stvara punije siluete. Ravan struk koji se zatvara na dugme će vam pružiti lepši izgled tela. Potražite modele strukirane tako kako bi vam omogućili dovoljno prostra za disanje i prilagođavanje.

Tu su potom boje i obrasci. U ovom slučaju, vaš lični stil i ukus dolaze do izražaja. Iako postoje određena pravila, na primer, mali obrasci su daleko konzervativniji, dok istovremeno, oni veći kreiraju jači uticaj, ali, svi oni su prvenstveno namenjeni tome da se uklope u sve što vi volite.

Ukoliko i dalje ne znate koji bi šorts za kupanje vama najviše odgovarao, predstvljamo vam nekoliko najboljih modela koji su dostupni u različitim dužinama, bojama i obrascima.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group