Predstavljamo vam frizuru koja je najbolji izbor za ovo leto

Brojni trendovi muških frizura dolaze i prolaze, opstajući svega nekoliko sezona - kao što je užasavajuća muška punđa, od koje ipak ni danas neki posebni mozgovi ne odustaju - ali pojedini stilovi ipak nastavljaju da žive, odolevajući zubu vremena i prolaznim modnim fazama, ustaljujući se kao klasičan stil...

Kosa zalizana unazad predstavlja jedan od klasičnih stilova takođe, dok ovoga leta, večno popularna frizura može postati odličan izbor ukoliko ste tip muškarca koji voli retro vibraciju, ali i nešto savremeniji koji želi da svoj lični stil obliči i dovede do savršenstva.

Ova frizura klasičnog stila može biti primenjana na najrazličitijim dužinama i tipovima kose, ošišane na različite načine, bilo da je skraćena maksimalno na dnu, ispod temena ili sa strane, oko ušiju po ugledu na pojedine slavne ličnosti, koje svoje delove oko ušuju uopšte ne zalizuju unazad, već je puštaju da ravno pada.

Popularna "italijank" pristaje različitim tipovima kose i njihovim teksturama, tako da, ukoliko imate bujnu, talasastu kosu, najlakši način da dođete do ovog stila jeste da isprobate neuredni stil, ali ukoliko imate ravnu i tanku vlas, onda ćete ostvariti klasičan izgled kao najveće svetske sportske zvezde ili holivudski i svetski glumci iz zlatnog doba kinematografije.

Sa druge strane, kosa zalizana unazad pristaje savršeno svim oblicima lica, tako  da nevezano sa onim koji vi posedujete, kada jednom krenete putem ovog stila, automatski dobijate uglađeni, sofisticirani i šmekerski izgled, koji žene obožavaju.

Ukoliko vam prirodno kosa ne ide unazad, odnosno onda kada je niste usmeravali ka temenu od rane mladosti, onda ona može odbijati saradnju, ali vam jedno od olakšanja predstavlja njeno prebacivanje na jednu stranu u smeru ka pozadi bez ikakvog razdeljka, dok se na kraju ne povinuje vašim željama u potpunosti. Međutim, koji god model kose zalizane unazad da izaberete, dostignućete podjednako klasičan i muževan stil.

Ovo je frizura koja pristaje svim prilikama, kako svečanijim, nalik slavljima i venčanjima, tako i onim nešto ležernijim kao što je izlazak sa prijateljima ili uživanje na plaži. Kosa zalizana unazad odlično se uklapa sa klasičnim, elentnim odevnim kombinacijama, ali ide podjednako dobro i uz sportski ležeran stil.

Sve što je potrebno kako bi se dostigla stilska magija o kojoj govorimo, jeste dobar češalj, malo mašte i neko sredstvo za negu i učvršćivanje kose. Kao brojnim muškarcima decenijama unazad, zalizana kosa ka temenu i ovoga letga može postati vaš glavni saveznik u kreiranju savršenog izgleda za svaku priliku i privlačenje ženske pažnje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group