Rok dizajnirao najbolje patike za trening

Rok kreće u novi biznis...

Dvejn Džonson je poznatiji pod nadimkom Rok i on je nekadašnji rvač koji je postao uspešna holivudska zvezda i sigurni smo da ste ga videli u različitim filmskim ostvarenjima. Pored toga što je veoma dobar glumac, Rok je pravi fitnes manijak koji svakodnevno utroši po nekoliko sati na trening i pravilnu ishranu.

Međuitm, posle dugogodišnjeg treniranja, on je zaključio da je dobra sportska oprema ključ u uspešnom treningu. „Ako nemate alat, ne možete obaviti dobar posao“, rekao je on i zaključio da je najbitnija alatka u teretani patika koju nosite.

„Od stopala kreće sve, vaše držanje, vaša snaga, vaša izdržljivost. Ako nemate dobar oslonac i potporu, onda nećete moći da uradite ono što ste zamislili, a pritom se možete i povrediti. Zato vam predstavljamo posebnu dizajniraju patiku koja će vam treniranje olakšati unaprediti“, dodao je Dvejn Rok Džonson i predstavio patike koje su po njemu najbolje za treniranje.

Ove patike su posebno kreirane kako bi zadovoljiole osobe koje se bave kardiom i crossfitom, ali i one koji dižu velike težine sa tegovima. One imaju poseban đon koji se ne kliza, koji je mekan i koji omogućava da na najbolji način iskorsiite snagu iz vaših nogu.

Gornjište patike kao i jezik poseduju fiksatore koji stabilizuju stopalo i zglob i na taj način smanjuju rizik od povreda i dodatno daju oslonac i snagu kada radite određene vežbe.

Ove patike još uvek nisu u prodaji i ne znamo kada će se pojaviti i koliko će koštati, ali verujemo da će biti sjajne i jedva čekamo da ih testiramo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group