Trend - Stil

Rok i Under Armor predstavljaju novu kolekciju opreme za treniranje

Dvejn Rok Džonson i kompanija Under Armour nastavljaju svoju saradnju i dugogodišnje partnerstvo potpuno novom Breaking Barriers kolekcijom...

Sa inspiracijom dobijenom iz rigoroznih režima vežbi popularnog glumca i fitnes fanatika, nova kolekcija predstavljena je od strane Džonsona i olimpijskog skijaša Lindzi Von, a sastavljena je od dva potpuno nova izdanja modela Project Rock 3 patika, udobnih dukserica za trening, kao i široke palete različitih aksesoara za vežbanje. Breaking Barriers kolekcija želi da svim ljubiteljima fitnesa, ali i početnicima, pruži mogućnost posedovanja opreme za vežbanje visokih performansi. 

Neon zelene i sive Project Rock 3 patike za trening, predstavljaju glavni komad celokupne ponude, poseduju pleteni gornji deo, stabilnu trostruku bazu i HOVR uloške u đonovima kako bi obezbedile komfor i podršku dizačima tegova. BSR, skraćeno za “Blood.Sweat.Respect”, predstavlja budžetski orijentisanu krostrening opciju obuće, kreiranu na bazi UA Charged penastih jastuka i debituje u crvenoj, crnoj i beloj boji. Obe linije Project Rock 3 i BSR, takođe poseduju prepoznatljive Rokove logoe bramanskog bika.

Nove serije patika poseduju veoma udobne uloške od pene ojačane Michelin gumom WildGripper đonova. Dodatna oprema uključuje majice, dukseve sa kapuljačama, znojnice, šortseve, steznike i mnogo toga drugog, ali se iz celokupne ponude najviše se izdvaja majica na bretele sa logoom bika, koja kada se natopi znojem otkriva natpis “Hardest Worker In the Room”.

Rokova i Under Armor Breaking Barriers kolekcija dostupna je putem zvaničnog sajta kompanije, sa cenom od 140$ za oba modela Both Project Rock 3, 100$ za BSR modele patika, dok ostala oprema kreće u cenama od 35 do 75 dolara.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group