Stigle su nove Solarboost 3 i Supernova+ koje donose neverovatni komfor i energiju

Svaki trkač sebi zacrta određeni cilj kada krene da trči - za jedne je to zdravlje, kod drugih zadovoljstvo, a nekada se prosto radi o želji da se prevaziđu postojeća ograničenja i postave novi lični rekordi.

Mnogi trkači, bilo profesionalni ili rekreativni, imaju pritom i svoje male rituale koji im ovaj sport čine privlačnijim i zanimljivijim. Međutim, jedna stvar je svima zajednička, a to je da je poverenje u opremu i patike koje nose od izuzetne važnosti.

Upravo je geslo "da bi trkači verovali svom trčanju, moraju prvo verovati onome u čemu trče" inspirisalo čuveni sportski brend adidas da razvije dva nova modela patika za trčanje, SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+.

SOLARBOOST 3 svakom trkaču pruža energiju usmerenu na stabilan korak i brzo reagovanje, a u tome mu pomažu osnovne komponente siluete. CONTROL RAIL je gumeni luk koji se nalazi tik iznad đona, a zadužen je za kontrolu i stabilnost. BOOST u središnjem delu đona dizajniran je da obezbedi udobnost, dok je LEP, linearni sistem potiskivanja energije, zaslužan za optimalan povrat energije pri svakom novom pokretu.

Tim dizajnera radio je i na modelu SUPERNOVA+, pa je osećaj komfora ono što će svakom trkaču biti prvi utisak kada obuje ovu patiku. Silueta dolazi sa laganim i prozračnim mrežastim gornjištem od 100% recikliranog poliestera i omogućava veću fleksibilnost stopala. Dodatni BOOST u prednjem delu đona pružiće maksimalan povrat energije, ali i udobnost i komfor.

Osluškujući želje trkačke zajednice, adidas svakom novom patikom pokazuje posvećenost i veru u dobrobiti koje ovaj sport donosi svakom pojedincu. Sa novim siluetama, koje su vrhunac u tehnologiji izrade sportske opreme i komforom koji pružaju, trkačima jedino preostaje da se prepuste uživanju i da krenu u osvajanje novih kilometara.

SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike potražite u svim većim Intersport prodavnicama širom zemlje kao i online na njihovom zvaničnom sajtu intersport.rs.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group