Stvari koje nikako ne smete da nosite

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam modne trendove koje definitivno morate da izbegnete...

Ako želite da budete u centru pažnje i da privučete poglede lepšeg pola, onda morate znati šta smete, a šta ne smete da oblačite. Mi smo odlučili da vam predstavimo prave modne promašaje koji će oterati svaku devojku u vašoj okolini...

1. Majice sa porukama

U redu, ove majice su možda bile zanimljive u periodu kada su prvi put krenule da se nose, ali sada je to već dosadna „fora“. Osim ako ne idete na neko mesto gde sa namerom hoćete da naterate ljude da se smeju, majice sa porukama su trenutno čist promašaj. Čak su i majice sa printom nekih slika bolje. Ako ste fan ovakvih majica, ne padajte u očaj, nosite ih s vremena na vreme ali u pravoj prilici, kada ste sa društvom ili slično. Ako želite da ostavite jak utisak, onda se bolje okrenite ka jednostavnijim majicama u boji, ili prugastim majicama koje su trenutno veliki hit.

2.“Tri četvrt“ pantalone

Ili nosite normalne šortseve i bermude, ili nosite pantalone, sve između toga je čista glupost. „Tri četvrt“ pantalone su pravi modni promašaj kada su u pitanju muškarci. Kada ste poslednji put videli nekog da nosi ovakve pantalone?

3. Majice sa prevelikim V izrezom

Još jedan šok modnih trendova jesu majice sa džinovskim V izrazom. Koja je poenta majice ako će vam vaše grudi, dlake i ostali atributi biti vidljivi. Ove majice jednostavno zaobiđite ako ih vidite u nekoj radnji. V izraz nije loš i majice sa ovakvim izrazom izdužuju i vizuelno vas čine višim, ali imajte meru. Ne preterujte.

4. Cipele sa kockastim vrhom

Ove velike, kockaste,l glomazne i ružne cipele nikako neće poboljšati vaš izgled. AKo su nekada bile popularne, to ne znači da treba da ih držite u cipelarniku 15 godina. Modernizujte vašu obuću i kupite nove cipele sa normalnim vrhom.

5. Dres

U redu, postoje izuzetci kada je poželjno da nosite dres, na primer kada je velika utakmica u pitanju, ali svakodnevno nošenje dresa jednostavno nikako nije dobro, po vaš izgled naravno. Dresove najčešće nose klinci u školi koji su veoma vezani za sportska dešavanja i njima možemo i oprostiti ovaj modni promašaj, pa se čak i složiti da to odgovara njihovom karakteru. Međutim, kada vidimo čiveka od 40 godina u prastarom dresu Real Madrida, onda je utisak sasvim drugačiji.

6. Vrećaste pantalone

Reperi su uspeli da proguraju vrećastu modu i učine je popularnom, ali samo na trenutak. Čak ni MC Hamer više ne nosi njegove legendarne vrećaste pantalone, jer to jednostavno više nije u trendu. Takođe, previše spuštene pantalone ispod pojasa ostavljaju sličan utisak, pa ako volite rep muziku, trudite se da ove modne trendove izbegnete.

7. Prekratki šortsevi

Možda devojkama lepo stoje super kratki šortsevi, ali muškarci u njima jednostavno izgledaju glupo. Izbegavajte ove šortseve po svaku cenu.

8. Preuske pantalone

Shvatamo da vrećaste stvari više nisu u modi, ali to ne znali da treba da šetate gradom kao superheroj u spandeksu. Muškarac u tesnim pantalonama neće uspeti da osvoji ni jednu pripadnicu lepšeg pola.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group