Top 5 muških frizura srednje dužine za 2021. godinu

Ako volite da vaša kosa bude malo duža, onda su ovo frizure za vas...

Pošto je hladno vreme naglo zakucalo na naša vrata, nije loše da razmislite o nekoj frizuri koja će vam zaštititi glavu i koja će vas utopliti. Ako ste neko ko voli da nosi kratke frizure, onda je bolje da kuću ne napuštate bez kape jer ćete se u protivnom smrznuti.

Zato smo mi odlučili da vam predstaimo frizure koje su sjane za zimu i koje će učiniti da vam bude toplije, ali i da izgledate kao pravi šmeker i zavodnik. Sve frizure koje ćete videti su lake za održavanje i kreiraju se na sličan način. Kosa sa strane glave treba da bude kraća, dok je kosa na temenu duža. Sve frizure psotižu se uglavnom šišanjem makazama, tako da će vaši frizeri bez mnogo muke uspeti da ih repliciraju.

Ove frizure nećete morati redovno da održavate, jer one izgledaju odlično, čak i kad je kosa malo duža, tako da nećete imati potrebu za čestim odlaskom kod frizera, što znači da ćete uštedeti i malo novca.

Ekipa sa Youtube kanala „SlikHaar TV“, predstavila nam je ove frizure u video klipu koji se nalazi ispod:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group