Vikinške tetovaže – novi trend u tattoo svetu

Evo još jednog sjajnog trenda koji je osvežio svet tetovaža...

Ako nas pratite duže vreme, onda znate da često volimo da pišemo o tetovažama i da predstavljamo nove trendove koji postaju popularni. Tetovaže polako izlaze iz tabu sfere razmišljanja i postaju društveno prihvatljive, a to dovodi do kreiranja različitih trendova i stilova koji nam daju mogućnost da kreiramo različita umetnička dela na našem telu.

Ovoga puta u fokusu su vikinške tetovaže koje postaju sve popularnije i koje će sigurno biti interesantne mngima od vas. One predstavljaju primenu posebnog tribalnog i umetničlkog stila koji se koristio kao metoda ukrašavanja kod starih Nordijaca.

Ove tetovaže slične su japanskim i indonežanskim,ali sadrže posebne motive i detalje koji čine da one budu unikatne i jako zanimljive. Obično se rade na većoj površini kože i u vidu rukava ili šara koje pokrivaju čitav jedan deo tela.

Mi vam predstavlajmo neke od najpopularnijh primera ovog tattoo pravca, pa ako se razmišljate da uradite neku novu tetovažu, onda je možda ovaj stil za vas.

Foto:Bored Panda

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group