Čovek demolirao Hondu S2000 na trkačkoj stazi

Mnogi od nas su oduvek maštali da provozaju neku munjevito brzu mašinu po trkačkoj stazi, što može biti neverovatno dobro iskustvo, sve dok se ne pretvori u totalnu katastrofu…

Iako svako od nas smatra da u sebi poseduje skrivenog reli vozača koji može oponašati one najpoznatije majstore vrelog asfalta, jedan vlasnik Honda S2000 automobila dokazao nam je upravo suprotno. Dok smo na trkačkoj stazi, ništa nas ne sprečava da stisnemo gas do daske i spoznamo lične mogućnosti i mogućnosti naših ljubimaca na četiri točka  relativno sigurnom okruženju.

Relativno je u ovoj priči ključna reč, jer pri brzinama većim od 160 kmh, naše obične gume gube moć prijanjanja na asfalt, što dovodi do proklizavanja i završavanja u zaštitnoj ogradi, u najboljem slučaju.

Imajući više sreće nego pameti, vozač pomenutog S2000 modela je nakon udesa izgubio samo svoj ponos, dok je njegova Honda totalno demolirana. Prilikom skretanja udesno na pravcu, zadnji deo njegovog automobila izašao je jednim točkom van staze, a digitalni brzinomer očitao je 177 kmh. samim tim, vozač je bio primoran da krene sa namotavanjem u suprotno stranu u pokušaju da se izvuče iz situacije, ali je, kao što možete videti na snimku, njegov manevar samo delimično bio uspešan.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group