Čudna priča o čovekovom automobilu i vrednoj veverici

Jedan čovek pronašao je gotovo sto pedeset kilograma oraha ispod haube svog pikapa, nakon što ga je jedna crvena veverica pre oko osam godina pretvorila u svoje zimsko sklonište...

Bili Fišer je izmerio ukupno 148 kilograma crnog oraha uguranog u svaku moguću šupljinu i prazan prostor njegovog Chevy Avalanche modela ove godine.

"Borim se sa crvenom vevericom još od 2013. godine, ovo je postala neka vrsta rituala u formi punjenja mog pikapa orasima i mog čišćenja njenih zaliha." Agent osiguranja tvrdi da nikada u životu nije video sličan slučaj, niti je primetio vevericu sve dok drvo oraha koje raste u blizini kuće i mesta na kome ovaj čovek parkira vozilo ne krene da zri.

Kako je dodao, oni tokom godina pokušavaju različitim metodama da spreče ovo stvorenje da koristi njegov pikap kao skrovište, uključujući prskanje karoserije kućnom mešavinom suzavca, ali ništa nije pomoglo. Najviše što su mogli da urade do sada jeste da napune četiri velika bureta, tako da je ovogodišnjih sedam buradi prepunih zaliha definitivno rekord ove male repate vrednice.

Bil je dodao da mu je veoma teško i loše se oseća zbog toga što mora da uništava njen težak rad, ali čišćenje njegovog pikapa svake godine postala je neka vrsta rituala u kojoj ni jedna strana ne odustaje. "Moram posmatrati stvari sa određenom dozom humora nakon toliko godina. Uložio sam isto toliko napornog rada koliko i veverica kako bih rastavio svoj pikap i uklonio sve, puneći bure za buretom oraha".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group