Džeremi Klarkson je oduševljen novim Ford GT modelom

Nakon vožnje novog Ford GT modela za Amazon Prime Grand Tour, Džeremi Klarskon je bio potpuno oduševljen performansama ovog automobila na pravoj liniji...

U drugoj epizodi druge sezone, poznati trio se po ko zna koji put pronašao u SAD, trkajući se od Njujorka do Nijagarinih Vodopada. Dok je Klarkson vozio GT, Džejms Mej i Ričard Hamond morali su da koriste sredstva javnog saobraćaja.

Ukoliko ne pratite ovu emisiju redovno i niste gledali ovu epizodu, onda vam kratak odlomak neće pokvariti užitak i nećemo vam otkriti ko je pobedio u ovoj neobičnoj trci. Sve što možemo reći jeste da je superautomobil kompanije Ford pružio izuzetne performanse i pokazao se veoma dobro, iako zapravo nije dizajniran kako bi bio korišćen kao dugoprugaška krstarica.

Klarkson je takođe maksimalno uživao u pesmi twin-turbo V6 motora i umeo je da ceni činjenicu da ne poseduje obilje elektronskih segmenata, mada bi svakako više voleo da poseduje V8 jedinicu ispod haube umesto njega. Pored svega, sa 655 ks i 745 Nm obrtnog momenta na raspolaganju, Ford GT je u mogućnosti da razvije brzinu od 347 km/h, tako da ne postoje nikakve sumnje u njegove superautomobilske akreditacije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group