Ferrari vredan 227.000 evra propao u okno lifta

Više slika

Više slika

Prelepi srebrni Ferrari Roma pridružio se listi egzotičnih automobila uništenih u poslednjih nekoliko meseci…

U čudnoj nesreći, Ferrari kupe je ozbiljno oštećen nakon što se srušio u otvor lifta u zastupništvu u okrugu Palm Bič na Floridi. Srećom, u ovom incidentu niko nije povređen osim Roma modela, kome po svemu sudeći nema spasa.

Nesreću zapravo nije izazvala ljudska greška; umesto toga, užasan incident, u preliminarnom izveštaju vatrogasne službe okruga Palm Bič koja je imala zadatak da izvuče vozilo koje je ostalo da visi u oknu, pripisan je “mehaničkom kvaru lifta”.

U stvari, izvlačenje oštećenog Roma modela pokazalo se veoma teškim za PBCFR bataljon 10 koji je morao da se nosi sa Ferrari rezervoarom za gorivo koji curi i potencijalnom opasnošću od požara. Struja je morala biti privremeno isključena u zastupništvu da bi se sprečio požar, a timu je trebalo oko četiri sata za celu operaciju ekstrakcije. „Specijalne operacije su radile sa Kaufovim timom za vuču i njihovim novim rotatorom kako bi uklonili automobil iz lifta“, navodi se u saopštenju PCBFR.

Sudeći po slikama, ceo zadnji deo Grand Tourera deluje potpuno uništeno, dok krov i hauba takođe izgledaju jako oštećeni. S obzirom da je pao skoro ceo sprat, mora da je oštećen i okvir ovog automobila, što nam govori da je malo verovatno da će biti popravljen; osim ako ga neki jutjuber ne kupi po sniženoj ceni.

Zastupništvo se takođe može smatrati srećnim što je to bilo najpristupačnije vozilo italijanskog proizvođača sa početnom cenom od 243.360 dolara. Stvari bi bile mnogo gore da je to bio jedan od Ferrari modela ograničene proizvodnje koji može koštati nekoliko miliona dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group