Klasični BMW 1602 primećen na punjaču u Velikoj Britaniji

Predivni BMW 1602 napajan ekskluzivno električnim motorom nedavno je primećen u Velikoj Britaniji...

Slika koja je podeljena putem Reddit platforme predstavlja nam ovaj klasični BMW model povezan na punjač kod jednog supermarketa na ostrvu. Nešto dodatnog internet istraživanja otrkilo je da se jedna britanska kompanija imena Electric Classic Cars nalazi iza ovog projekta, a kasnije se pojavio i snimak na kome možemo videti ovaj neverovatni klasik, smešten u nastavku teksta.

Kada je ovaj model bio nov, kao i većina BMW 1602 jedinica, on je posedovao 1,6 litara veliki inlajn četvorocilindraš koji je stvara oko 84 ks na 5.700 rpm i 130 Nm obrtnog momenta. Iako ove cifre predstavljaju više nego adekvatnu snagu za vreme kada je automobil lansiran, brend Electric Classic Cars smatra da je njemu potrebno nešto više snage.

Sa svim tim na umu, on sada poseduje Netgain Hyper 9 električni motor sa 120 ks i 237+ Nm obrtnog momenta na prednjoj strani, praćen sa 2,5 kWh LG Chem baterijskim modulima. Ovaj električni motor je matiran na standardnu transmisiju, a iako je moguće manualno menjati brzine, prezenter modela naglasio je da ga u suštini vlasnik može voziti jednostavno uz pomoć druge i treće brzine u tipičnoj svakodnevnoj upotrebi. Dodatnih osam 2.5 kWh LG Chem modula mogu biti pronađeni u prtljažniku.

Brojne modifikacije izvedene su u putničkoj kabini automobila i one uključuju brojne interesantne crvene kožne i crne kožne komponente, zajedno sa novim poliranim upravljačem. Unutra je moguće videti i instrument satove i displej modernog informativno-zabavnog sistema.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group