Konor Mekgregor uhapšen zbog nasilničke vožnje

Konor Mekgregor je uhapšen i vozilo mu je zaplenjeno nakon opasne vožnje u Dablinu, sudeći prema izveštajima irske policije...

Kako prenosi irski Independent, UFC superzvezda zaustavljena je od strane policijske patrole u Dablinu, za volanom svog Bentley Continental modela, vrednog 168.000 evra, zbog saobraćajnih prekršaja koje je napravio. Njegov luksuzni automobil je tokom njegovog poslednjeg susreta sa policijom oduzet na licu mesta i odšlepan u policijsku stanicu.

Međutim, kako lokalni mediji prenose, Mekgregoru je nedugo potom automobil vraćen, kada je stigao u Lukan stanicu garde, gde je dobio zvaničnu optužnicu i pušten je uz kauciju. Kako stoji u policijskom izveštaju, Mekgregor je optužen za opasnu vožnju i pojaviće se u okružnom sudu Blanhardstauna sledećeg meseca.

Portparol garde potvrdio je hapšenje i oduzimanje vozila slavnom sportisti: „Garda je uhapsila čoveka tridesetih godina zbog opasne vožnje u okrugu Palmerstauna juče, dvadeset i drugog marta 2022. godine. Ovaj muškarac odveden je do Lukan stanice gde je kasnije optužen. On je kasnije pušten i čeka suđenje pred okružnim sudom Blanhardstauna sledećeg meseca“.

Mekgregor se potpuno oporavio od teškog preloma noge u meču sa Dastinom Poirierom prošle godine, dok je njegov UFC povratak sve bliži. Tridesetrogodišnji Irac deluje u vrhunskoj formi i nada se superborbi sa UFC velter šampionom Kamaru Usmanom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group