Neverovatnom greškom jednog vozača potpuno uništena tri superautomobila

Tri Ferrari modela srednjeg motora uništena su nakon sudara tokom godišnjeg Supercar Show događaja koji se održava u CF Charities u Filadelfiji...

U ovaj događaj bilo je uključeno stotine modela performansi koji su se zaustavljali širom grada, dok je u jednoj fazi povorke, policija blokirala deo autoputa. Privučen otvorenim drumom, jedan vozač crnog 488 GTB modela odlučio je da se malo zabavi.

Snimak prikazuje Ferrari koji ubrzava levom trakom autoputa sa modelom iz kog je snimano, koji je prema navodima policije McLaren 600LT, nešto dalje iza njega. Odjednom, vozač je primetio da se veoma brzo približava drugim superautomobilima sa leđa, ali umesto da zakoči, on je skrenuo u srednju traku. Udarac do kog je došlo zaneo je zadnji deo 488 modela i zakucao ga u bočnu stranu 488 Pista automobila, pre nego što ga je odbio i zakucao u crni 458 Italia, vraćajući ga inercijom crvenom modelu dodatno ga nabijajući uz bočni zid.

Sva tri automobila završila su na strani puta pokraj zida ispod nadvožnjaka. McLaren koji je snimao bio je dovoljno daleko kako bi bezbedno izbegao gužvu i zaustavio se bez problema. Sudeći prema ozbiljnosti incidenta i šteti koja je načinjena nad vozilima, postoje velike šanse da su sva tri modela za otpis.

@125dan125

#PerfectAsWeAre Fun Run Not So Much Fun Today #supercar #accident #viral #video #foryourpage #fp#car #ohshit

♬ original sound - Dan Portanova

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group