Rolls Royce obara rekorde prodaje uprkos krizi

Kako javljaju čelnici brenda, prodaja u prvom tromesečju godine, za 62 % je veća u odnosu na isti period prethodne…

“Rolls Royce Motor Cars je snažno započeo ovu godinu, što je reflektovano danas, u našim prvim ciframa prodaje, koje su najviše u našoj istoriji, dugoj 116 godina. Sa robusnim knjigama narudžbina širom našeg asortimana, a posebno vezane za nove Ghost i Cullinan modele, prodaja raste na ključnim tržištima i u Bespoke komisijama na rekordnim nivoima, što govori da je naše poslovanje u odličnoj formi. Imamo sve razloge za optimizam u ostatku ove godine”, izjavio je Torsten Muler-Otvos, CEO Rolls Royce brenda.

Između 1.januara i 31.marta ove godine, kompanija je dostavila 1.380 vozila svojim kupcima, što je za 62 procenta više u odnosu na isti period tokom 2020.godine, prevazilazeći istovremeno rekord prvog tromesečja iz 2019. Rast prodaje vidi se na svim tržištima, ali je najevidentniji u Kini, Sjedinjenim Državama i Aziji.

Potražnja za Rolls Royce modelima je u usponu, posebno sa lansiranjem novog Ghost automobile prošle godine i ultraluksuznog SUV, Cullinan, čije se knjige narudžbenica prelivaju i u drugu polovinu 2021.

Bespoke komisije zadržavaju svoje rekordne nivoe, viđene 2020.godine, sa velikim brojem izuzetnih individualnih primeraka koji su spremni za dostavu, uključujući Koa Phantom i Iridescent Opulence Phantom. Svih 20 primeraka Phantom Tempus Collection linije otišli su svojim kupcima iz čitavog sveta.

Komentarišući rezultate, Muler-Otvos je izjavio: “Odogvorili smo na skorašnje izazove našom uobičajenom odvažnošću, maštom i inventivnošću, što je dodatno osnaženo pažljivim planiranjem i neumoljivim fokusom na potrebe i želje naših klijenata. Svaki član našeg neverovatnog tima, kako u Home of Rolls Royce u Gudvudu, tako i u ostatku sveta, igrao je ključnu ulogu u kreiranju ovih rezultata. Njihove veštine, talenat, posvećenost i entuzijam, čine nas ovim što jesmo”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group