Tom Kruz dospeo na crnu listu čuvenog brenda

Nakon incidenta koji se dogodio pre više od jedne decenije, Tom Kruz je dospeo na crnu listu slavnog brenda koji obožavaju bogati i slavni, i izričito mu je zabranjeno da kupuje njihove proizvode...

Složićete se sa nama da je prava retkost videti da vrhunski YouTuber, profesionalni sportista ili filmska zvezda sa A liste ne poseduju skupoceni automobil uz dodatne poene ukoliko se radi o limitiranoj ediciji, koji dodatno akcentuje njihovu poziciju u hijerarhiji slavnih. Bilo da se radi o Ferrari, Lamborghini ili Rolls-Royce automobilima, moramo priznati da su oni jedna od glavnih prednosti uživanja u životu bogatih i slavnih.

Međutim, osoba koju nikada nećete videti za volanom jednog od tih automobila jeste Tom Kruz, kom je trajno zabranjeno da kupuje Bugatti, odnosno modele jednog od vodećih automobilskih brendova na svetu. Francuska kompanija, poznata po nekim od najbržih automobila na zemlji, poznata je i po strogim pravilima i propisima za svoje klijente; vlasnici Bugatti automobila ne samo da moraju da potroše 21.000 dolara godišnje na održavanje, već moraju i da menjaju gume svakih 10.000 pređenih kilometara.

Iako su ovi dodatni troškovi samo kap u moru u poređenju sa cenom samog automobila, koja se kreće od 3 miliona do 12,5 miliona dolara (prema MotorTrend), ovi dodatni izdaci mogu učiniti Bugatti nepraktičnim za održavanje. Međutim, ni jedan od ovih tehničkih zahteva nije razlog zbog kojeg je Kruzu zabranjeno da ikada više kupi novi Bugatti. Zvezda filma "Poslednji samuraj" dobila je zabranu zbog manjeg propusta 2006. godine, kada se mučio da otvori vrata sa strane suvozača svog Bugatti Veyrona na premijeri "Nemoguće misije 3".

Da, blago neugodan trenutak kada je pokušao da otvori naizgled zaključana vrata automobila pre skoro 20 godina rezultirao je time da je Kruzu od tada zabranjeno da kupuje Bugatti. Dok je Kejti Holms, Kruzova bivša supruga i saputnica tog sudbonosnog dana 2006, šetala pored njega na crvenom tepihu, trenuci borbe Džeka Ričera bili su smatrani previše neprijatnim za brend superautomobila da bi mu ikada više dozvolili da se to dogodi.

Međutim, ne treba se previše osećati loše zbog Kruza, jer je u dobrom društvu. Iz ovog ili onog razloga, Flojd 'Money' Mejveder, Flo Rida, Sajmon Kauel i šampion Formule 1 iz 2009. godine, Dženson Baton, takođe su dobili trajne zabrane kupovine Bugatti modela. Dalje, iako se novi Bugatti neće uskoro pridružiti Kruzovoj garaži, on se tokom godina pobrinuo da je popuni drugim luksuznim automobilima, kao što su BMW, Chevrolet, Mustang i njegov čuveni Bugatti Veyron.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group