Tunirani Golf GTI koji će vas oduševiti

Volkswagen Golf GTI Clubsport je možda obustavljen, ali Yido Performance kompanija je modifikovala jedan i to prilično intenzivno...

Nemački tjuner opremio ga je novim karoserijskim kompletom koji se sastoji od prednje pregače, novih bočnih sajtni i zadnjeg difuzora. Prednji i zadnji VW logotipi imaju crnu i crvenu boju, ali to nisu najvidljivije nadogradnje, zbog izuzetno blistavog izgleda celog automobila koji kombinuje različite nijanse i može se pohvaliti sa višestrukim nalepnicama i folijama.

Kontrastnog dizajna su točkovi zlatne boje, veličine 9 × 20 inča, koji su delimično skriveni iza lukova. Tu je i unapređeni kočioni sistem sa keramičkim čeljustima, podesivim vazdušnim ogibljenjem i izduvnim sistemom sa Remus regulacijom.

Ovaj Golf GTI Clubsport ima poboljšan i čipovan agregat koji čini da i njegova duša odgovara njegovom izgledu. On stvara snagu od 414 KS i obrtni moment od 651 Nm, u odnosu na standardni motor od 261 KS i obrnti moment od 350 Nm. Ovo vam jasno govori koliko je Yido Performance uspeo da unapredi ovaj auto.

Nije otkriveno koliko je ubrzanje ovog auta, ali je potvrđeno da je njegova maksimalna brzina 250 km/h.

Foto:Carscoops

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group