VW predstavio novog Kampera !!!

Legendarni VW Kamper dobio je svog mlađeg brata...

Svi oni koji vole akciju, putovanja, avanturu i druženje dobro znaju šta znači VW Kamper. Kamper još od davnih 70-ih predstavlja sinonim za slobodan duh i putovanja bez granica. Kampera danas ima dosta, a još uvek su popularni stariji modeli kao što su T1, T2 i T3.

Ovog puta, Volkswagen je odlučio da potpuno redizajnira ovaj kombi i da napravi njegovu futurističku verziju. Ovaj automobil je još uvek koncept vozilo, ali VW planira da se ovaj model nađe u prodaji do 2020. godine.

Na prvi pogled, ovaj automobil zaista izgleda neverovatno. Budite sigurni da ćete u njemu privući pažnju svih prisutnih. Novi Kamper zadržao je klasične obline starih modela, ali takođe na sebi sadrži i mnoštvo primera moderne tehnologije. Automatsko upravljanje, automatsko kočenje, navigacioni sistem, pametni BORD kompjuter, LED farovi i enterijerno osvetljenje samo su neki do faktora koji čine ovog Kampera izuzetnim.

Pogon kombija biće električni, što znači da će on biti potpuno bezbedan za okolinu. Koliko će moći da preće sa jednim punjenem još uvek nije poznato, ali pretpostavljamo da će se VW potruditi da sa ovim Kamperom prečete što više kilometara.

Volkswagen se takođe nada da će do 2025. godine napraviti i prvi samo-upravljajući model koji će moći da vas automatski vozi do željene destinacije. Ako to uspeju, VW će biti kompanija koja će zaista doneti revoluciju u automobilskoj industriji.

Pogledajte galeriju ovog koncept modela.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group