Kymco najavio RevoNEX motor

Reč je o električnom motoru koji će se naći u prodaji početkom 2021. godine...

Električna vozila postaju sve češći prizor i očikledno je da će se auto i moto industrija kretati u pravu elektrike, jer je fosilnih goriva sve manje. Upravo zbog tog razloga mnoge kompanije počinju sa predstavljanjem električnih vozila.

Kymco je jedna od kompanija koja se odlučila na električni korak u budućnost, pa je sada predstavila i najnoviji naked električni motor koji nosi naziv RevoNEX. Motor je dizajniran tako da poseduje sportski i futuristički izgled, a poseduje ekonomični agregat koji se može porediti sa benzinskim motorom od 300cc.

Brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 200 km/h. što je sasvim dovoljno i sigurni smo da će svi biti srećni performansama koje će ovaj motor moći da ostvari.

Još uvek nije poznato koliko će ovaj motor moći da pređe sa jednom napunjenom baterijom, ali iz Kymca poručuju da ne brinemo i da ćemo biti zadovoljni sa kapacitetom i trajanjem baterije. Vrlo bitna stavka je i ta da će ovaj motor imati 4 različita moda vožnje.

Ovi modovi će vozaču pružati različite performanse, ali i drugačije zvukove motora. „Poised mod“ pruža lagani i tih način vožnje, „Assertive mod“ obezbeđuje malo veću brzinu i snažniji zvuk, „Bold mod“ povećava drastično ubrzanje i dovodi do gromoglasnog zvuka, dok „Extreme  mod“ zahteva da nosite čepove za uši i da iskusite maksimalnu brzinu.

Foto:MCN

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group