Predator je konačno viđen na njegovom sablasnom motoru

Najpopularniji intergalaktički lovac na glave, nedavno je primećen kako vozi svoj specijalno dizajnirani motocikl na Tajlandu...

Dizajn Predatorovog modela veoma je vanzemaljski takođe, „elijenski“, ako ćemo da budemo precizniji. Naravno ovo je zbog toga što je celokupan čoper tematski kreiran po čuvenom Alien filmu i jednom od najopasnijih vanzemaljskim likovima predstavljenim na velikim platnima.

Što se tiče vozača, ne možemo, a da ne primetimo kako on „kosplej“ shvata više nego ozbiljno i prenosi ovaj strani pojam, bez pravog prevoda na naš jezik, na najviši mogući nivo. Njegovo odelo je prilično neverovatno, od maske, koja predstavlja pravo lice Predatora, sve do čizama koje su identične oklopu i nogama bioskopskog čudovišta. Kostim čak, dolazi opremljen prepoznatljivim ramenim topom, koji verovatno dobro dođe prilikom susreta sa različitim budalama u saobraćaju.

Šalu na stranu, mi ovaj nivo pažnje pružene detaljima ne možemo videti svaki dan, a ukoliko ste ljubitelj Predator franšize, makar one prave, originalne, sa prva dva dela koja su bez svake sumnje ostavila veliki trag u istoriji filma, video snimak koji možete videti ispod teksta svakako može ulepšati vaš dan. Uprkos svemu, glavni akcenat se stavlja na borbi ova dva vanzemaljca, posebno onda kada posmatramo vozača i njegov neobični dvotočkaš kao jednu celinu.

U slučaju da vas kopka pitanje o tome koliko nešto nalik ovome može koštati, verovali ili ne, ovakav nivo autentičnosti Predatoru prati cifra od nekoliko hiljada evra, naravno, sve ipak zavisi jedino od preciznosti i kvaliteta izrade. Jednu od mogućnosti koju nismo napomenuli, predstavlja to da ova maska može biti prava sigurnosna kaciga za motocikle, jer, pored svega što smo do sada mogli da vidimo, specijalno kreirani modeli nalik ovome takođe mogu biti kreirani.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group