Mesijeva magija srušila Bajern


Cela planeta posmatrala je sinoć u neverici magiju Lionela Mesija, koji je definitivno jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, ako ne i najbolji…

Samo 3 minuta je bilo potrebno Mesiju da velikom Bajrnu da čak dva gola, a nešto kasnije je asistirao Nejmaru za konačnih Barselona 3 – Bajern 0, u prvom meču polufinale Lige šampiona.

Ova utakmica je po mnogima bila finale pre finala, a Pep Gvardila se prvi put od kada je trener Bajerna, vratio na Nou Kamp gde je lepo dočekan, ali je tužan otišao. Gvardioli i Bavarcima nisu pomogli ni eksperimenti sa formacijom, ni hobotnica Manuel Nojer, jer je najbolji golman sveta uspevao da sačuva gol sve do 77.minuta, nakon čega pomoći nije bilo pa je kapitulirao čak 3 puta.

Mesi je dokazao da nema te odbrane na svetu koja može da ga zaustavi kada je raspoložen i kada izvodi svoju magiju, a sada Ronaldu beži za dva gola u takmičenju za najboljeg strelca ovog takmičenja u istoriji sa ukupno 77. pogodaka. 

Barsi je na putu do finala ostala još samo jedna prepreka, revanš meč sledećeg utorka u Minhenu, ali je pred Bajernom gotovo nemoguća misija – mora da potigne 4 gola i da ne primi ni jedan.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group