Mark Zakerberg osvojio tri medalje na svom prvom džiu-džicu turniru

Ne predstavlja nikakvu tajnu da, onda kada nije na punjaču ili ne održava svoje robotičke spojeve, izvršni direktor kompanije Meta uživa u brojnim hobijima, a jedan od njih je i ljubav prema borbi...

Nekada davno, kada je Metaverse i dalje bio plan njegove kompanije Nort Star, Šećerberg je objavio promo materijal za svoj proizvod centriran oko borilačkih veština, a nedavno je zakupio čitavu UFC arenu kako bi njegova zaprepašćena žena i nekoliko kolega mogli uživati u njegovoj borbi sa pojedinim velikim imenima iz sveta sporta.

Prošlog vikneda, nestašni Zaker ponovo je dokazao da njegovo interesovanje za borilačkim sportom nije samo u okvirima promocije Metaverse platforme. Kako prenose američki mediji, izvršni direktor Silikonske doline takmičio se na svom prvom džiu-džicu turniru, na kome je zapravo briljirao, osvajajući dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

„Takmičio sam se na svom prvom džiu-džicu turniru i osvojio sam nekoliko medalja za Guerrilla Jiu Jitsu tim“, napisao je Zakerberg u nedelju na svom Instagram nalogu, ovekovečujući svoje uspehe, ljubazno dodajući ’hvala vam’ svojim trenerima, zajedno sa nekoliko medalja u emotikonima radi kompletiranja posta.

Posmatrajući snimke sa ovog događaja, koji su krenuli da kruže društvenim mrežama, slobodno možemo reći da, uprkos tome što nismo neki eksperti za džiu-džicu, deluje kao da robo Mark zapravo zna šta radi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group