Dvejn Stena Džonson objasnio je zbog čega nema savršen siks-pek

Čovek planina provodi sate pumpajući svoje mišiće, a pošto se bliži svojoj petoj deceniji njegov izgled, na koji god način da je do njega došao, definitivno je zaprepašćujuć...

Međutim, korisnici društvenih mreža i njegovi obožavaoci primetili su da na njegovom abdomenu uopšte nema siks-peka. Ova tema pokrenuta je tokom Dvejnovog odgovaranja na neka najčešća internet pitanja i WIRED autokompletiranog intervjua.

Njegova koleginica iz Jungle Cruise naslova, Emili Blant, upitala je: "Šta se to dešava sa Rokovim trbušnjacima?". Naravno, Stena je bio prilično rezigniran zbog ovoga, iskoristivši Instagram kako bi odgovorio i opširno opisao čitavu pozadinu zbog čega poseduje nešto manje vidne trbušne mišiće nego što bi se moglo očekivati.

Kako je Dvejn naglasio: "Sa njima nije ništa loše, naprotiv. Stvar je u tome što zbog Instagram platforme, svi mogući fitnes modeli poseduju besprekorne 6, 8, 12, 24-pekove na svojim stomacima. Ja imam otprilike peti jednu polovinu, ponekada četiri ipo vidna trbušnjaka. Međutim, problem koji brojni ljudi ne znaju jeste nastao kada sam se povredio tokom jednog rvačkog meča, u kome sam pokidao gornji deo kvadricepsa sa karlice. Zatim, ono što se dogodilo posle predstavljalo je lančanu reakciju i pokidalo moj abdomenalni zid, zbog čega sam morao da idem na operaciju trostruke hernije i oba kidanja mišića koja sam doživeo."

"Stoga, za sve one j***ne seronje koji guglaju 'šta nije u redu sa Steninim trbušnjacima?', odgovor se nalazi u rvačkom meču od četrdeset pet minuta i kidanju mog kvadricepsa sa karlice i mog aduktora koji je iskočio iz karlice."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group