Fun - Gaming

Blizzard za kraj godine priprema Diablo II Resurrected

BlizzCon 2021 startovao je punom parom i svojim obožavaocima predstavio dugačku listu novih i uzbudljivih naslova...

Preimenovan u BlizzConline 2021 jer je održan onlajn u skladu sa merama nametnutim zbog trenutnog stanja u svetu, BlizzCon je doneo obilje ubuđenja svim prisutnim najavljivanjem Diablo II Resurrected naslova, remasterovane verzije klasičnog naslova čuvenog studija iz 2000. godine.

Baš kao i kod ributovane verzije Starcraft: Brood Wars igre, glavne promene zasnivaju se na grafičkim detaljima, koji će moći da putem jednog dugmeta budu upoređeni sa starima, dok gejmplej ostaje potpuno isti kao u originalnom delu. Uzbudljive vesti za sve stare igrače ne završavaju se ovde, jer kako je Blizzard najavio, remasterovano izdanje Diablo II Resurrected biće dostupno na svim platformama koje će podržavati kros-igranje, a ovo uključuje PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Microsoft Xbox Series X and S i Xbox One.

Kao šlag na torti Diablo II remasterovane verzije, došla je najava potpuno novog izgleda Rogue klase kreirane za predstojeći Diablo IV naslov, World of Warcraft Classic Burning Crusade ekspanzije, novog Overwatch 2 ažuriranja, Hearthstone Deep Dive mečeva i posebnog Star Craft “Legends” paketa gde će svi moći da uživaju u igrama poznatih imena kao što su Mvp, Rain, effort i NesTea, između ostalih, dok će Artosis i Tasteless biti zaduženi za komentarisanje svih partija.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group