Dying Light 2 Stay Human stiže sledećeg decembra

Šest godina od premijere originalne igre, survival horor naslov Dying Light 2 Stay Human konačno poseduje zvaničan datum premijere, koji dolazi u pratnji prvog gejmplej trejlera zaduženog za bliži uvid u sve što nas čeka kasnije ove godine...

Smeštena petnaest godina nakon događaja iz prve igre, radnja Dying Light 2 Stay Human naslova odigrava se u urbanom otvorenom svetu nazvanom City, smeštenom negde u Evropi. Ljudi su se pripremili za finalnu borbu protiv infekcije, a igrači će putovati kroz ovaj apokaliptični svet u konstantnoj borbi za goli opstanak.

Baš kao što gejmplej trejler, koji možete videti u nastavku teksta, prikazuje, drugi deo legendarnog naslova donosi obilje brutalne bliske borbe, parkura i platformnih elemenata, ali i obilje novog narativa i karaktera sa kojima je omogućena interakcija.

Svi ljubitelji igara ovog žanra i popularne franšize, Dying Light 2 Stay Human mogu premijerno očekivati sedmog decembra na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama i putem Steam servisa. Svako ko želi, sada je u mogućnosti da ode na zvanični sajt ove igre i preorderuje svoju kopiju ili sazna nešto više o samoj igri.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group