Fun - Gaming

Evo kada izlazi Cyberpunk

Kreatori najočekivanije igrice ove decenije otkrili su kada će ova igra biti dostupna...

Kreatori igre „Witcher 3: Wild Hunt“ oduševili su fanove kada su najavili i predstavili trejler za novu igru koja se zove „Cyberpunk 2077“. Kao što sami možete shvatiti iz naslova, reč je igri koja se dešava u bliskoj budućnosti. Ovo će biti RPG Single player igra koja će igračima davati mogućnost da kostumizuju i unapređuju svog lika, dok kroz masivan svet budućnosti budu istraživali i rešavali razne misije. Naravno, iza svega se krije interesantna i intrigantna priča koja će vam držati pažnju danima i koja će vam obezbediti sate i sate sjajne igre.

Priča prati lika koji se zove V i koji živi u izmišljenom gradu pod imenom Night City koji se nalazi u Kaliforniji i koji je najozloglašeniji i najgori grad za život u Americi. Igra će biti otvorenog tipa, što znači da će igrači moći da idu gde god žele i da rade šta god hoće, kao što su to mogli da rade i dok su igrali Vičera. Na masovnoj mapi će se nalaziti 6 različitih oblasti koje ćete moći da posećujete i u kojima ćete imati različite glavne i sporedne misije.

Sada je napokon otkriveno i kada će ova igra biti zvanično lansirana. Zvaničan datum je 17. septembar 2020. godine, što znači da nas samo nekoliko meseci deli od ove neverovatne igre. Iako je korona virus uticao na rad velikih kompanija, kreatori Cyberpunka kažu da nemaju poteškoće i da će stići da završe igricu na vreme.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group