Fun - Gaming

Finalni gejmplej za Cyberpunk je prikazan

Najočekivanija igrica godine izlazi 10. decembra...

Iako smo ovu igru trebali da dobijemo 17. novembra, sada je kompanija CD Projekt Red još jednom odlučila da igru pomeri. U zvaničnom objašnjenju, kreator igre je objasnio da ne želi da pušta igru dok ona ne bude savršena. „Želimo da igra bude savršeno igračko isksutvo i nećemo da vam ponudimo nešto što se nama samima ne sviđa i nešto u šta još nismo sigurni. Igra je gotova, ali ostaju još finalna poliranja koja će osigurati da igra bude savršena“.

Kao što sami možete shvatiti iz naslova, reč je igri koja se dešava u bliskoj budućnosti. Ovo će biti RPG Single player igra koja će igračima davati mogućnost da kostumizuju i unapređuju svog lika, dok kroz masivan svet budućnosti budu istraživali i rešavali razne misije. Naravno, iza svega se krije interesantna i intrigantna priča koja će vam držati pažnju danima i koja će vam obezbediti sate i sate sjajne igre.

Novi gejmplej pokazao nam je kako futuristički svet funkcionište, šta ćw naš lik raditi i kako će izgledati saradanja sa drugim likovima u igri koji pokazuju vrhunsku veštačku inteligenciju.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group