Fun - Gaming

Kijanu Rivs u novoj reklami za Cyberpunk 2077

Slavni glumac se pojavljuje u igri, pa je na njemu bio zadatak da je dodatno promoviše...

Kreatori igre „Witcher 3: Wild Hunt“ oduševili su fanove kada su najavili i predstavili trejler za novu igru koja se zove „Cyberpunk 2077“. Kao što sami možete shvatiti iz naslova, reč je igri koja se dešava u bliskoj budućnosti. Ovo će biti RPG Single player igra koja će igračima davati mogućnost da kostumizuju i unapređuju svog lika, dok kroz masivan svet budućnosti budu istraživali i rešavali razne misije. Naravno, iza svega se krije interesantna i intrigantna priča koja će vam držati pažnju danima i koja će vam obezbediti sate i sate sjajne igre.

Priča prati lika koji se zove V i koji živi u izmišljenom gradu pod imenom Night City koji se nalazi u Kaliforniji i koji je najozloglašeniji i najgori grad za život u Americi. Igra će biti otvorenog tipa, što znači da će igrači moći da idu gde god žele i da rade šta god hoće, kao što su to mogli da rade i dok su igrali Vičera. Na masovnoj mapi će se nalaziti 6 različitih oblasti koje ćete moći da posećujete i u kojima ćete imati različite glavne i sporedne misije.

Međutim, ono što najviše gejemre raduje jeste da se Kijanu Rivs pojavljuje u igri i igraće veoma bitnu ulogu.Sam glumac je rekao da se vrlo raduje i da jedva čeka da igra izađe, a zbog toga se pojavio u novom trejleru za igru gde nam je otkrio još nekoliko novih detalja.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group