Fun - Gaming

Legendarni Crash Bandicoot osvaja sve platforme

Originalno predstavljen samo za PlayStation 4 i Xbox One back platforme oktobra meseca prošle godine, Crash Bandicoot 4: It’s About Time naslov konačno dolazi na sledeću generaciju konzola, sa ekskluzivnim verzijama za Nintendo Switch i PC, takođe...

Sa zakazanim predstavljanjem za 12. mart, igrači će uskoro imati mogućnost da uživaju u legendarnoj igrici na sve četiri nove platforme. Kao što se moglo očekivati, obe verzije namenjene PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama dolaze sa 4K podrškom pri 60 fps, zajedno sa daleko bržim vremenom učitavanja i 3D audio podrškom.

PS5 opcija donosi i nove DualSense kontrolere, koji poseduju specijalne heptičke funkcije za Tawna Bandicotov hukšut i pištolj Neo Korteksa. Svi koji već poseduju ovaj naslov za prethodne generacije konzola, biće u mogućnosti da nadograde na poslednju verziju bez dodatnih troškova.

Po pitanju Nintendo Switch i PC podrške, ona će takođe doneti 4K rezoluciju pri 60 fps, ali će nove verzije igrice doći po nešto nižoj ceni, dok će za desktop računare biti omogućena podrška za veći broj frejmova u sekundi, zajedno sa dodatrnim rezolucijama kompjutera dostupnih putem Blizzard’s Battle.net aplikacije.

Svi ljubitelji ove klasične franšize, mogu kupiti Crash Bandicoot 4: It’s About Time nastavak po ceni od 60 dolara za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, dok su verzije za Switch i PC dostupne sa cenom od 40 dolara.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group