Microsoft Flight Simulator – prilika da se osetite kao pilot

Ovaj letački simulator je zaista neverovatan...

Kompanija Microsoft je pre nekoliko dana pustila u prodaju svoj novi letački simulator 2020, a mi smo prosto oduševljeni. Ne samo što nam ova igra donosi neverovantu grafiku, preko 30 različitih aviona i mnogobrojne svetske aerodrome, nego nam omogućava da potpuno kontrolišemo vremenske uslove, da menjamo vreme dana ,da smanjujemo i povećavamo vidljivost i još mnogo toga.

Iako kontrole mogu biti vrlo lake, ovde je ipak reč o simulatoru, tako da možete voziti avion u potpunosti kao da je pravi. Pravi piloti testirali su igru i  rekli da je osećaj neverovatan i da se ova igra lagano može koristiti za trening i učenje početnika.

Međutim, najveća snaga ove igre jeste to što možete posetiti bukvalno bilo koje mesto na planeti. Microsoft je u saradnji sa Bing mapama skenirao čitavu planetu i sve gradove modelirao, tako da možete posetiti Beograd, i druge gradove u Srbiji, pa avionom obići omiljena mesta iz vazduha.

Sve ovo čini da Micrososft Flight Simulator bude jedna od najinteresantnijih video igara ove godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group