Rambo i Džon Meklejn stižu Call of Duty Season 3

Nakon velikog redizajna Verdansk mape prilikom lansiranja Season 3 Call of Duty: Warzone igrice, studio je uspeo da vrati igrače u osamdesete...

Sve što možemo videti deluje kao da su dizajneri pomešali Call of Duty: Warzone sa Call of Duty: Black Ops Cold Wars naslovom, dok studio Activision sada donosi potpuno novi krosover događaj obeležen dvojicom najvećih akcionih heroja pomenute ere, Džonom Meklejnom iz Die Hard i Rabmom iz naslova Rambo: First Blood naslova.

Detalji predstojećeg događaja ostaju prilično tajni za sada, ali će njegovi tvorci najverovatnije posvetiti pojedine igračke modove i misije posebno dvojici ikoničnih karaktera, kao i ostalom sadržaju igre kao što su Operator Packs i skinovi.

Poslednji tvit na zvnaičnom nalogu franšize,  potvrdio je da će novi sadržaj biti dostupan od dvadesetog maja, tako da će ih svi ljubitelji igrice ili legendarnih likova iz akcionih filmova osamdesetih godina definitivno sa nestrpljenjem isčekivati makar još do sutra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group