Šta nam otkriva novi trejler za Call of Duty: Black Ops 4

Da li ste ikada poželeli da se borite sa zombijima na Titaniku?

Call of Duty: Black Ops 4 neće stići sve do oktobra, ali, upravo smo dobili novi trejler koji nam daje dublji uvid u zombie modove, koji će morati da vas zadovolje za sada.

U proslavi desete godišnjice Call of Duty Zombies, Black Ops 4 daje gejmerima tri različite priče sa mrtvima u njima. “Voyage of Despair” će se odigravati na RMS Titaniku, gde će četiri karaktera otkriti šta se desilo sa nesrećnim putnicima te kobne večeri. “IX” će imati radnju smeštenu u starom Rimu, sa koloseumom u kom se odigravaju ritualna prinošenja žrtvi, dok će “Blood of the Dead”, imati “Origins” karaktere koji posećuju dimenziju čistilišta, Alkatraz. Dakle, biće mnogo mrtvih ljudi.

Kada je Black Ops 4 trejler po prvi put predstavljen, primetili smo da on nije povratak u prošlost kakvu smo do sada imali prilike da vidimo, sa zemaljskim borbama II svetskog rata. Black Ops 4 će biti futuristička adrenalinska vožnja, sa promenom perspektiva i pucnjavom, u neverovatnom ritmu.

U trejleru za Black Ops 4, možemo upoznati Skarlet Rouds, koja pokušava da reši misteriju čudnovatog nestanka njenog oca tokom “Voyage of Despair” moda igre. Kako kažu iz Activision, Skarlet će, “uz pomoć tri lojalna otpadnika biti u ratu sa talasima zombija i otkriće interesantnu relikviju, koja poseduje neverovatnu moć koja naravno preti celom čovečanstvu”. Kao što možete videti u trejleru, crna magija je korišćena kako bi se prokleli putnici na RMS Titaniku, te oni sada svoj život provode kao zombiji.

Ako su vas novi detalji o ovoj igri zaintrigirali, znajte da će Call of Duty: Black Ops 4 Zombies zvanično debitovati 12.oktobra ove godine, za PlayStation 4, Xbox One i PC. Imate dovoljno vremena da kupite sve što vam je potrebno, kako biste bili savršeno spremni za nove avanture.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group