Fun - Gaming

Stigla nova sezona u Fortnajt

Nove promene na mapi, nova oružija, nove misije i naravno, novi skinovi...

Gejmeri širom sveta ponovo su jako uzbuđeni, jer Fortnajt ponovo uvodi promene u svojoj novoj sezoni. Reč je o četvrtoj sezoni u drugom poglavlju koja nam donosi svet Marvel heroja. Tor, Ajronmen, Vulverin, Grut, Šihulk i mnogi drugi junaci dolaze u igru i omogućavaju vam da budete oni i da koristite njihove moći, ali i kostime.

Mapa je dosta promenjena i ima veliki broj novih lokacija, a misije i Battle Pass zadaci jako su zanimljivi. Naravno, Battle Pass je pun novih kozmetičkih dodataka koji će vam pomoći da vam igra bude zanimljivija i da doživljavate jedinstveno iskustvo svaki put kada upalite igru.

Kao i uvek, Fortnajt je opet trenutno najpopularnija igra, jer igrači ponovo dobijaju sveže iskustvo koje nikada ne može da dosadi. Videćemo koliko će Epic Games kompanija uspeti da nas drži zainteresovanim, ali moramo priznati da za sada oni rade odličan posao i da posle skoro 2 godine od kada ova igra postoji, nisu ni jednom dozvolili da nam bude dosadno.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group