Fun - Gaming

Strimer dobio poklon zbog kog će morati da zaključava kuću i kupi sef

Twitch strimer Džarid Summit1g Lazar sada predstavlja ponosnog vlasnika jednog unikatnog miša…

Šta je toliko posebno kod ove njegove kompjuterske periferalije? Kada je jedno od najvećih imena Twitch platforme, sa oko šest miliona pratilaca koji se svakodnevno prijavljuju kako bi pratili njegove različite strimove, dobio miš onda mora biti nešto spektakularno vezano za njega, što je ovde svakako slaučaj.

Summith1g bio je potpuno iznenađen kada je saznao da mu je Finalmouse brend poslao dijamanstku verziju svog proizvoda vrednu oko 100.000 dolara. Pošto je on profesionalac, ovaj strimer prima veoma interesantne poklone sa vremena na verme, ali ono što nije mogao da pretpostavi jeste da će ovaj miš imati toliku vrednost i da zapravo stiže sa pravim dijamantima. Kada je Summit1g podelio ove vesti na društvenim mrežama, on nije imao ideju o ceni proizvoda koji je dobio, osim što je dobro znao da u rukama drži ograničeno izdanje Finalmouse miša dizajnirano posebno za njega.

Sve dok Finalmouse nije rekao strimeru kako je potrebno da svoje dragulje čisti parom s vremena na vreme, ovaj mladić nije ni povezao da su oni prava stvar. Strimer je predstavio svoj novi miš svojim pratiocima, izajvljujući: "Znam da će ovo zvučati veoma grozno kada ovo budem izgovorio, ali ovo su stvarno pravi dijamanti", ponosno držeći svoj novi miš ispred kamere.

Njegovi dobro informisani prtioci rekli su mi da taj zadivljujući komad hardvera koji drži vredi poprilično mnogo, tačnije negde oko 100.000 dolara, u šta strimer nije odmah poverovao. Međutim, nedugo potom je saznao da je sve ovo istina, ponovo se nalazeći u čudu. "Prokletstvo. Ova stvar mora biti stavljana u sef svako veče", izjavio je.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group