Fun - Video klipovi

Šišanje SEKIROM !?!

Hipsteri postaju sve luđi...

Nekako smo navikli da živomo sa hipsterima koji odbijaju da koriste sve što je uobičajno, ali ovo je sada previše. Hispteri su pokrenuli novi trend šišanja i to sa pravom pravcatom sekirom. Ako ste mislili da je šišanje i brijanje sa britvom opasno, onda pogledajte šta ovi frizeri rade sa sekirom.

Ako želite da pokažete hrabrost i da ostavite utisak na svoje drugare, onda pronađite nekog hipsterskog frizera koji će vas ošišati uz pomoć sekire i čekića.

Nismo sigurni kako je ovaj trend postao popularan i koga je pokrenuo, ali smo pronašli gomilu video klipova na kome frizeri rade istu stvar sa sekirama. I berberi su počeli da rade slične stvari, pa sad umesto britve koriste sekire i druge oštre predmete.

Zaista nam nije jasno u čemu je fora i zbog čega bi se ovo nekome svidelo, ali ajde da vidimo dokle će se ovaj trend nastaviti. Samo se nadamo da sledeća stvar neće biti šišanje sa plamenim gorionikom.

Pogledajte video klip.

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group