Alek Boldvin prvi put otvoreno razgovarao sa novinarima nakon nesreće na snimanju

Hilarija Boldvin otvoreno je po prvi put govorila vezano za mentalno zdravlje Aleka Boldvina nakon tragične smrti Haline Hačins...

Kobnog 21. oktobra, četrdesetdvogodišnji kinematograf, Halina Hačins, preminula je nakon što je Alek slučajno upucao tokom snimanja scene koja je uključivala okretanje cevi ka kameri i ispaljivanje metka. Kako bi izbegla sveopšti medijski cirkus koji je tada nastao, u toku policijske istrage čitavog incidenta, Hilarija je odlučila da se preseli sa svoje šestoro dece u Vermont.

Kako je Boldvinova žena izjavila za The New York Post, ona nije imala ovu posebnu destinaciju na umu kada je napustila svoj dom u Grinič Vilidžu, na dan ovog stravičnog događaja. Hilarija je novinarima rekla da se vozila okolo gotovo čitav dan kako bi pronašla neko mesto daleko od očiju javnosti. Ona je konačno stala u ski gradu Masačusetsa, Vermontu, gde joj se kasnije pridružio Alek.

Kako je Boldvinova saputnica navela: "Nisam znala gde idem, jednostavno sam vozila. Vozila sam okolo i naokolo sa decom u kolima". Tridesetsedmogodišnja žena izjavila je za medije da se plaši za zdravlje svog muža i da bi on mogao razviti post-traumatski poremećaj zbog stresa nakon ove nesreće. "Dovela sam Aleka ovde jer moramo da prođemo proces žaljenja zbog Halinine smrti. Alek je doživeo neverovatnu traumu i samo pokušavam da ograničim njegov post-traumatski sindrom. Gledate šta se dešava sa vojnicima i policajcima kada se ovakve stvari dogode, ovo je krajnje traumatično. Ovde smo zbog tišine."

Na pitanje novinara da li njen muž razmatra vraćanje glumi, HilariJa nije bila sigurna, dodajući: "Njemu je sada potreban prostor u kome mogu brinuti o njemu i njegovom mentalnom zdravlju. Ovo je užasavajuća tragedija i strašna stvar. Alek se oseća potpuno skrhano". Tokom prošlog vikenda slavni glumac je odlučio da razgovara sa novinarima koji su opkolili kuću nakon što su saznali gde se nalazi i pratili njega i njegovu porodicu oko Vermonta. Zaustavljajući se pokraj puta, zvezda brojnih naslova izjavio je reporterima da nije u mogućnosti da govori o istrazi, ali je jasno istakao da je Halina bila njegov prijatelj.

Vidno potrešen i rastrojen, glumac je izjavio: "Ona je bila moj prijatelj. Dan kada sam stigao u Santa Fe na početak snimanja, otišli smo na ručak sa režiserom, Džoelom Souzom. Bili smo veoma dobro uigrana ekipa za snimanje zajedničkog projekta, ali je ovo užasavajuć događaj koji se nažalost odigrao".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group