Fun - Muzika i film

Betmen na rehabilitaciji

Čuveni glumac Ben Aflek, ponovo je završio na rehabilitaciji, a kako brojni izvori tvrde, on je želeo pomoć i otišao je bez pogovora…

Aflek se ponovo vratio na lečenje, nakon što je njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner, organizovala intervenciju, prema pisanjima E! i TMZ. Jedan izvor je rekao za E!, da je Garnerova bila vidno potrešena i da je viđena kako vozi Afleka prema ustanovi koja će mu pružiti pomoć, nakon što je u pratnji svog telohranitelja posetila njegov dom u Pacific Palisadesu. Izvor je takođe naveo da je Garnerova zamolila paparace da odstupe, jer nikako nije dobar trenutak za iznenadno fotografisanje.

TMZ javlja da je Aflek i sam želeo pomoć i da je na rehabilitaciju otišao svojevoljno, sa Garnerovom koja ga je zamolila da potraži pomoć. Kako E! navodi, prema svojim anonimnim izvorima, Aflek je rekao Dženifer da opet pije alkohol i da mu se ne može odupreti. Navodno ju je on i zamolio da ga odvede na lečenje, a ona je htela da mu učini i bude uz njega u tom teškom trenutku.

Pre samo nekoliko dana, Aflek se prijavio u kliniku u Los Anđelesu, a tamo će, prema navodima ostati duži vremenski period. Garnerova je morala da interveniše i pomogne mu, kada je videla fotografiju Bena kako preuzima karton pića i piva od dostavljača.

Ono što možda niste znali je činjenica da se Aflek već duže vreme bori sa alkoholizmom, tačnije od 2001.godine. Prethodno je bio na odvikavanju prošle godine, nakon čega se javno zahvalio svojoj sada bivšoj supruzi Dženifer Garner. “Imam sreću da imam porodicu i prijatelje koji me vole, uključujući i Džen, koja me je podržala i brinula o našoj deci kada sam ja morao da se bavim drugim stvarima”, objavio je glumac na svom Facebook nalogu.

Inače, najnoviji relaps ovog glumca dolazi samo nekoliko dana nakon vesti da je raskinuo sa svojom devojkom Lindis Šukus, sa kojom je bio u vezi godinu dana. On i Dženifer Garden su zakonski gledano još uvek u braku, jer njihov razvod još uvek nije finalizovan.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group