Doza nostalgije - Prvi uvid u novi serijal Hi-Men i Gospodari Svemira

Prvi zvaničan trejler za nostalgični Masters of the Universe: Revelation naslov nedavno je predstavljen široj javnosti...

Serija u produkciji kompanije Netflix predstavlja poslednji dodatak klasičnoj crtanoj franšizi iz osamdesetih nastaloj po linijama igračaka i stići će na različite striming servise 23. jula.

Ovaj trejler u suštni predstavlja montažu spektakularne akcije iz serijala. Svako ko je odrastao gledajući originalna izdanja i uživajući u legendarnim igračkama definitivno će osetiti momentalni nalet nostalgije putem nove verzije, a iako moramo priznati da animacije deluju daleko uglađenije, nova serija izgleda apsolutno isto kao i Hi-Men i Gospodari svemira crtać koji smo toliko voleli. Svi poznati likovi, od Hi-Mena, Tele, Orka, Skeletora i Zle Lin nalaze se u prvom trejleru, kao i poznata fraza glavnog junaka - "Ja imam moć!".

Glavni odgovorni za Masters of the Universe: Revelation serijal jeste Kevin Smit, dok postava uključuje Marka Hamila kao glas Skeletora, Linu Hidi iza Zle Lin, Krisa Vuda kao Hi-Mena, Saru Mišel Gelar kao glas Tile, Lijama Kaningama u ulozi Men-Et-Arms/Dankana i Stivena Rota iza Krindžera. Prvih pet epizoda biće predstavljeno 23. jula, sa nešto više njih koje će uslediti kasnije ove godine.

Zvanični sinopsis glasi: "Nakon kataklizmične bitke između Hi-Mena i Skeletora, Eternia je potpuno razorena i čuvari Zamka Sive lobanje su potpuno rasuti po svetu. Tajne koje su zajedno čuvali decenijama su ih razdvojile i sada je na Tili da ponovo okupi rasturenu družinu heroja i reši misteriju izgubljenog Mača moći, u trci sa vremenom obnavljajući Eterniju i sprečavajući kraj univerzuma."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group